lamellen
Wat zijn de voordelen van lamellen?

 Iedereen kent lamellen. Deze vorm van raamdecoratie bestaat al lange tijd en was jaren geleden erg populair. Lamellen moeten tegenwoordig concurreren met trendsetters als duorolgordijnen, plisségordijnen en houten jaloezieën, maar toch worden lamellen nog steeds verkocht en dat is niet zo gek.

De tien voordelen van lamellen:

1. U kunt zelf beslissen hoeveel licht er wordt doorgelaten. De bediening van lamellen is vrij eenvoudig, u draait aan een stang of trekt aan een koord waardoor de lamellen kantelen en u zelf bepaald hoeveel licht (en privacy) er binnen komt.
2. Lamellen zijn een van de goedkoopste vormen van raamdecoratie, wat de keuze natuurlijk makkelijker maakt. 
3. Lamellen kunnen erg elegant zijn. De verticale jaloezieën geven een lang en elegant beeld van de kamer. Zeker in slaapkamers en minimalistische vertrekken zijn lamellen een goede manier van decoratie.
4. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast en daarmee zijn lamellen ook erg aantrekkelijk voor kantoren.
5. Lamellen zijn goed schoon te houden. Ze zijn gemakkelijker te reinigen dan horizontale lamellen doordat het stof zich moeilijker kan ophopen. Lamellen zijn ook hygiënischer dan stoffige gordijnen. 
6. U heeft de keuze uit vier verschillende lamelbreedtes: 52mm70mm89mm, en 127mm. Met een brede lamel wordt uw ruimte rustiger en deze komt beter tot zijn recht bij een breed raam. 
7. U kunt lamellen tot zes meter breed bestellen bij LamellenExpert. Onze lamellen zijn geschikt voor alle soorten en maten ramen en ook voor grote oppervlakten zoals schuifpuien.
8. U heeft de keuze uit vele designs en kleuren. LamellenExpert heeft een groot assortiment zodat u kunt kiezen uit een effen kleuren, gemêleerde lamellen, lamellen met motiefjes en nog vele designs.
9. Lamellen hoeven niet per se perfect op het raam aan te sluiten. Meestal worden lamellen aan het plafond bevestigd. U kunt ook nog kiezen of u de lamellen naar links, recht, in het midden of aan beide kanten wilt laten hangen.
10. U kunt gratis kleurstalen aanvragen bij LamellenExpert zodat u kunt kijken welke kleur of design het mooist staat bij uw interieur.

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen