lamellen
Lamellen: van toen en nu

 Veel mensen denken dat lamellen iets van de jaren ’70 en ’80 is. Maar niets is minder weer: lamellen zijn nog altijd in, mooi en praktisch. Lamellen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Kunststof lamellen zijn ook perfect voor in de badkamer: ze kunnen tegen vochtige ruimtes en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Verticale lamellen zijn tegenwoordig in allerlei kleuren en verschillende breedtes te bestellen. Bij ons kunt u kiezen voor lamellen van 55 mm breed, 70 mm breed, 89 mm breed en 127 mm breed. Of u nu een fijnere of robuustere uitstraling wilt, er zit altijd een breedte naar uw wens bij.

De trendkleur voor de winter van 2014 is wit, maakt niet uit in welke tint. Wij hebben bijvoorbeeld al 6 verschillende lamellen in de kleur wit, in verschillende tinten en structuren. Kiest u voor een stralend witte tint of kiest u voor een tint die meer richting grijs of crème gaat? Om er achter te komen wat u mooi vindt, kunt u bij ons gemakkelijk kleurstalen aanvragen. Deze kunt u binnen 2 werkdagen thuis verwachten om snel een keuze te kunnen maken. In combinatie met onze snelle levering binnen 5 tot 10 werkdagen, bent u snel voorzien van nieuwe lamellen.

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen