lamellen
Eenvoudig energie besparen

Wie denkt aan energie besparen denkt aan in de kou zitten of het aanschaffen van dure apparaten. Wel, dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Met 2 heel eenvoudige ingrepen in jouw woning kom je al een heel eind: het plaatsen van lamellen en/of de installatie van een energiezuinige HR cv-ketel.

Energie besparen door raambedekking
Sommige mensen verkiezen grote, open ruimten zonder al te veel decoratie en dergelijke. Het raam voorzien van lamellen is echter geen overbodige luxe. Deze aankleding zorgt niet alleen voor sfeer binnen de ruimte, maar biedt ook privacy en wat geborgenheid. Bovendien kan je hierdoor energie besparen. De warmte in jouw woning gaat niet langer weg langs de muren en ramen, maar wordt deels opgevangen door de lamellen.

In geval van een warme periode buiten kunnen lamellen ook verkoeling bieden binnenshuis. De warmte zal jouw huis moeizamer doordringen. Zo blijft het binnen lekker koel en heb je geen airco nodig!

Energiezuinig dankzij een HR cv-ketel
Ook een zuinige HR cv-ketel kan energie besparen. Een cv-ketel kopen is één ding, het onderhoud van zo'n cv-ketel is minstens even belangrijk. Zo bespaar je energie en dat is dan weer goed voor je portemonnee en het milieu!

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen