lamellen
Lamellen ouderwets? Ik dacht het niet!

U heeft het vast wel gemerkt op gebied van mode en lifestyle; vintage is weer helemaal hip! Nu geldt dat natuurlijk niet alleen voor kleding, maar ook voor bijvoorbeeld woondecoratie. Wie denkt dat lamellen ouderwets zijn zit er helemaal naast, in tegendeel zelfs, ze zijn juist weer hartstikke trendy.

Bent u toch niet helemaal overtuigd van het standaard type lamellen? Kies dan voor een modern twist. Dit kan door gebruik te maken van bepaalde kleuren, maar ook op andere manieren. Lees hieronder wat u kunt doen voor lamellen die iets meer van deze tijd zijn.

Moderne kleuren

Een van de meest gekozen kleuren is en blijft wit, maar als u toch meer warmte in de kamer wilt kunt u ook kiezen voor gebroken wit of licht beige/crème. Een kleur die weer helemaal terug is, is mintgroen. Mintgroen is een pastelkleur en geeft daardoor een frisse uitstraling zonder veel aandacht op te eisen. Deze kleur is perfect wanneer u uw woning een vrolijke uitstraling wilt geven. Over het algemeen zijn pastelkleuren weer helemaal in. Zo ook bijvoorbeeld lavendel en lichtblauw.

Een verrassend patroon

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan gewoon een standaard kleur. U kunt ook kiezen voor kunststof lamellen met kleine gaatjes erin, patronen, lijnen en noem maar op. Deze verrassende patronen geven uw kamer een speciaal soort uitstraling en voegen echt iets toe. Houdt u niet van standaard en bent u wel toe aan iets anders? Dan is dit echt iets voor u!

Welke lamelbreedte kies ik?

De meest bestelde lamellen zijn toch wel de 89 mm lamellen en vaak wordt deze ook wel precies om het raam geplaatst. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de lamellen tegen het plafond te monteren tot de grond, hierdoor lijkt een ruimte veel hoger. Een ander idee is om voor hele smalle of juist hele brede lamellen te kiezen. Door te spelen met de breedtes en hoogtes kunt u ruimtes groter of juist kleiner laten lijken.

 

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen