lamellen
Hoe zorg je dat je niets vergeet bij je verhuizing

 De periode voor, tijdens en ook na je verhuizing kan erg hectisch en stressvol zijn waardoor je nog wel eens dingen kan gaan vergeten. Dit artikel zal je enkele tips geven om er voor te zorgen dat je in deze stressvolle periode niets vergeet.

Vooraf regelen

Het is erg belangrijk om een concrete planning te maken voordat je gaat verhuizen (en het liefst ruim vooraf) zodat je niet tegen onverwachte zaken aanloopt. Regel daarom ook ruim van te voren eventuele hulp van vrienden en vraag het niet een week voordat je gaat verhuizen, dan bestaat namelijk de kans dat je te laat bent en niemand meer tijd heeft. Zorg ook dat je genoeg verhuisdozen hebt en als je het niet zeker weet is te veel altijd beter dan te weinig! Maak vooraf ook een lijstje voor jezelf (en eventuele kinderen) met betrekking tot adreswijzigingen. Indien je zekerheid wilt hebben dat je niets vergeet kan het erg handig zijn om een checklist verhuizen uit te printen waarop je alles af kan vinken.

Tijdens je verhuizing

Op de verhuisdag zelf kan er niet heel veel fout gaan als je het goed gepland hebt. Indien je meubilair hebt dat niet door de deur past heb je misschien een verhuislift nodig, maar het zou niet praktisch zijn om hier pas op de dag zelf achter te komen. Op de dag van de verhuizing kan het handig zijn om eventuele kinderen en huisdieren naar een oppasadres te brengen zodat ze niet in de weg lopen. Zorg er ook voor dat iedereen die helpt met een verhuizing (of in ieder geval een verantwoordelijke) de huissleutels ook heeft zodat ze niet voor een dichte deur staan als je meerijdt met de verhuiswagen.

Achteraf

Na afloop van de verhuizing is het belangrijk om eventuele spullen die je gehuurd hebt voor de verhuizing terug te brengen. Bovendien is het verplicht om je binnen 5 dagen in te schrijven bij je eventuele nieuwe gemeenten, aangezien je een boete kan ontvangen als je dit niet doet.
Tot slot is het leuk om je te introduceren bij je nieuwe buren en wat is een nieuw huis zonder housewarming?

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen