lamellen
Lamellen op de werkvloer

Lamellen zorgen niet alleen voor sfeer op uw kantoor, maar zijn ook praktisch om te zorgen voor meer of minder privacy. Heeft u een kantoor met ramen binnen, dan kunt u ervoor zorgen dat uw collega’s u wel of niet kunnen zien. Heeft u bijvoorbeeld een belangrijk gesprek, dat sluit u de lamellen gemakkelijk zodat u het gesprek in alle rust kunt voeren. Wilt u daarentegen een open aanblik en zelf ook de gang op kunnen kijken, dan kunt u de lamellen geheel openen of zodanig kantelen dat de lamellen uw werkkamer niet afsluiten. Ditzelfde geldt natuurlijk ook met ramen waarmee u naar buiten kijkt.

Lamellen kunnen niet alleen gebruikt worden om ramen mee af te sluiten, ze kunnen ook gebruikt worden om kamers in twee gedeeltes op te splitsen. Wanneer u één grote kamer wilt, opent u de lamellen geheel. Wilt u de kamer daarentegen opsplitsen in twee gedeeltes, dan opent u de lamellen en heeft u heel gemakkelijk een ‘muur’ in uw kamer gecreëerd.

Lamellen kunnen sfeer creëren door te spelen met breedtes, structuren en kleuren. Het kan heel verfrissend zijn om bijvoorbeeld gekleurde lamellen op te hangen in een werkkamer die verder wit is. U kunt de sfeer creëren die u wenst.
 

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen