lamellen
Gratis meetverzekering lamellen

VERKEERD GEMETEN? GRATIS NIEUW PRODUCT

Verkeerd gemeten? Dat kan gebeuren ... Maak zorgeloos & kosteloos gebruik van onze meetverzekering. Een meetfout wordt dan altijd gedekt door onze meetverzekering, ongeacht of u zelf gemeten hebt of gebruik hebt gemaakt van onze online fotoservice. Nu tijdelijk als introductie GEHEEL GRATIS bij uw bestelling. *

Er gelden wel een aantal eenvoudige spelregels:

- De meetverzekering is van toepassing op 1 product uit uw bestelling. U kunt eenmalig op 1 product per klant aanspraak maken op de meetverzekering. Als u meerdere bestellingen plaatst, kunt u dus maar 1 keer gebruikmaken van de meetverzekering (totaal 1x product).
- Als het geleverde product te klein is en de prijs van het nieuwe product is hoger, dan moet dit prijsverschil bijbetaald worden. Als het geleverde product te groot is en de prijs van het nieuwe product is lager, dan kost dit niets.
- De meetverzekering is niet van toepassing op invoerfouten. Vult u een verkeerde maat in dan maakt u geen aanspraak op de meetverzekering.
- Maximale afwijking 10 CM (oftewel 100 MM).
- U ontvangt ten allen tijde een identiek product waarvan uitsluitend de maatvoering aangepast is ten opzichte van het oude product.

Wij bestellen het nieuwe product pas na beoordeling van de situatie & opvolging van onderstaande proces (zie hieronder).

- De kosten voor de retourzending worden niet vergoed ( €25,00 ).
- De retourtermijn is 7 dagen na ontvangst van het product. (geldig voor orders geplaatst vanaf 8 juni 2018 - start van deze actie)

NIET DE JUISTE MAAT?

Volg onderstaande 2 stappen:

1. Maak duidelijke foto's van de situatie. Stuur een overzichtsfoto met een meetlat ernaast en een close up foto zodat wij de maat kunnen aflezen.
2. E-mail de foto's en een omschrijving naar onderstaand e-mailadres onder vermelding van ‘Meetverzekering’, het ordernummer (bijvoorbeeld LAX34567) en uw contactgegevens.

verzekering @ rolgordijnenexpert.nl

Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u op.

Klantenservice

020-2613415
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00

E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ
Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen