lamellen
De populairste lamellen kleuren

De kleuren lamellen die op dit moment het meeste verkocht worden, vindt u hieronder.

Kunststof lamellen blauw/groen
Voorheen hadden de meeste lamellen onopvallende kleuren in lichte tinten. Het blijkt dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor een verfrissende kleur. De kunststof lamellen blauw/groen leuken uw ruimte op. De blauw/groene lamellen zijn strak, maar geven een speels effect door de opbouw en het patroon van de kleuren. Fris uw neutrale interieur op met deze lamellen of trek de kleuren die u al in uw interieur gebruikt door in uw lamellen.

Kunststof lamellen wit/transparant
Een lamel die altijd veel besteld wordt, is de kunststof lamel wit/transparant. Wit wordt op dit moment gezien als de kleur die staat voor een schone lei. Men geeft de opkrabbelende economie de symbolische kleur wit mee. Maar wit staat ook voor schoon, strak en licht en is eenvoudig te combineren. Dit kan zowel met andere tinten wit als met donkere of juist felle kleuren.

Kunststof lamellen licht hout
Veel mensen maken gebruik van natuurlijke producten in hun interieur. De materialen hout, wol, glas en metaal komen vaak terug. De natuurlijke look kan worden doorgetrokken in de lamellen. Deze zijn niet van echt hout te bestellen, maar wel met hout look. In dit geval gaat het om de lichte variant, die uw kamer een lichte en open uitstraling geeft.

Zeker weten dat de lamellen bij uw interieur passen? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een sample aan via deze pagina!
 

Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen