lamellen

Garantie

Al onze producten worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht.

U ontvangt daarom 2 jaar fabrieksgarantie.

Download hier de garantiebepalingen van Verano® 

Bij een Verano® product ontvangt u een handleiding met garantiekaart.
U kunt de kaart hier online invullen en verzenden: Fabrieksgarantieretourkaart

 

Kwaliteit Lamellen

Tijdloze verticale lamellen

Verticale lamellen staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze uw ramen optisch meer lengte.

Kies uw kleur

Met kleur kunt u uw persoonlijke stijl tot uiting laten komen. Of u nu gaat voor uitdagend, neutraal, trendy of klassiek: de kleurencollectie van Verano heeft het allemaal. U kunt kiezen voor verschillende creatieve dessins, waarmee u bijvoorbeeld een onderscheidende en eigenwijze sfeer kunt neerzetten.

Antibacterieel

Verticale lamellen zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Maar wist u ook dat kunststof lamellen uw huis kunnen verdedigen tegen schadelijke huisbacteriën? Verano heeft een unieke lijn verticale kunststof lamellen met een antibacteriële bescherming. De werking is ongekend: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%.

Kunststof lamellen op maat

Er zijn vier lamelbreedtes: 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. De breedte die u kiest, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een brede lamel creëert u een ruimte vol rust. Smalle lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. Over het algemeen komt een brede lamel beter tot haar recht bij een breed raam en smalle lamel bij een smal raam.

Buitengewoon veelzijdig

Lamellen van kunststof zijn enorm geliefd. Kunststof is kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen. Daardoor is deze variant uitermate geschikt voor toepassing in keukens en badkamers. Bovendien doet het uiterlijk van een kunststof lamel niet onder voor de warme uitstraling van stof.

Klantenservice

020-2613415
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00

E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ
Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5-7 werkdagen
  • Laatste leveringen gemiddeld 4,7 dagen