lamellen

Kunststof Lamellen

Onze kunststof  op maat gemaakte verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Lamellen op maat passen altijd. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Door het waterbestendige materiaal is het gemakkelijk te reinigen en biedt het een antibacterieële besscherming. Ze zijn geschikt voor alle soorten en maten ramen ook voor grote opervlakten zoals schuifpuien. Verkrijgbaar tot 6 meter breed!

In ons assortiment vindt u vele kleuren en dessins. U vindt dus ongetwijfeld een product dat past in uw interieur en uw persoonlijke stijl tot uiting laat komen. Van neutraal tot uitdagend, van trendy tot klassiek. Er zijn 4 verschillende lamelbreedtes: 52mm, 70mm, 89mm, en 127mm. Met een brede lamel wordt uw ruimte rustiger en deze komt beter tot zijn recht bij een breed raam. De smallere varianten zijn mooier bij een smaller raam, nemen minderplaats in en zijn eleganter.

De rail is meerdere kleuren beschikbaar u kunt kiezen voor standaard wit, technisch zilver of bruin. Geleverd met gepatenteerde transparante lamelhaken. Geruisloze en soepele bediening. Standaard met kantelketting en trekkoord. Kiest u voor wandmontage dan worden speciale wandsteunen meegeleverd.

 

Lamellen op maat gemaakt heeft diverse voordelen:

- Het past altijd
- Mooi en netjes
- Kies zelf de kleur, breedte en types
- Geheel naar eigen smaak op maat gemaakt in Nederlandse fabriek
- Uw maatwerk raamdecoratie leveren wij gratis bij u thuis

Onze klanten beoordelen LamellenExpert.NL gemiddeld met 8.7 (van 10 ) op basis van 69 reviews!